MUCİZE: UĞUR BÖCEĞİ İLE KARA KEDİ 4. SEZON 7. BÖLÜM "TEK DARBE" BÖLÜMÜ FRAGMANI






Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi Nedir ?

İki lise öğrencisi Marinette ve Adrien, Paris'in süper kahramanları olmak için seçildi: Uğur Böceği ve Kara Kedi. Her birinin, kendilerine güç veren büyülü yaratıklarına (Kwamis) bağlı bir mücevher olan bir Mucizevi var.
Görevleri, Miraculouses'larını çalmak isteyen Hawk Moth'u, lise hayatlarını yaşarken ve kimliklerini gizli tutarken, giderek daha tehlikeli denetimler yaratarak kasabaya zarar vermekten korumaktır.
Okulda, Marinette Adrien'e aşıktır ama ona söyleyemez, bu yüzden ne zaman ortalıkta olsa garip davranır. Bir süper kahraman olarak Cat Noir Uğur Böceği'ni seviyor ama egosu onu rahatsız ediyor: Marinette yine de Adrien'i tercih ediyor!
Okul yılı ve maceraları boyunca Uğur Böceği, Kara Kedi'deki pek çok güzel özelliği keşfederken Marinette, utangaçlığının üstesinden gelmek için büyük çaba sarf ederek Adrien'e daha da yakınlaşır.
Marinette Dupain-Cheng a.k.a. Ladybug, Collège Françoise-Dupont'ta gelecek vadeden bir moda tasarımcısıdır. Marinette tatlı, neşeli ve biraz garip ama akranları tarafından saygı görüyor. Gerginlik ve utanç yüzünden zar zor konuşabildiği Adrien'e büyük bir aşık; en yakın arkadaşı Alya, felaketle sonuçlansa da, Marinette'in ona sevgisini ilan etmesine yardım etmeye çalışırken görülür. Paris'i suçla savaşan ortağı Cat Noir ile savunmak için Kwami'si Tikki'nin yardımıyla süper kahraman "Uğur Böceği" ne dönüşebilir. Özel süper gücü Lucky Charm, bir nesne yaratır ve yarattığı nesne ile kötüleri yenmek için kullanabileceği diğer önemli nesneleri tanımlamasına izin verir. Miraculous'u kullanan süper kahramanlar arasında, Akuma kelebeklerini yakalamak ve saflaştırmaktan sorumludur. Uğur Böceği olarak, Kara Kedi'nin kendi sevgisinin kaynağı olduğunun farkında olmadan Kara Kedi'nin ilerlemelerini gözden kaçırır. Astruc, Uğur Böceği'ni şeker gibi mutluluk getiren ve Amélie Poulain'in Örümcek Adam ile geçtiği gibi pozitif bir karakter olarak tanımlıyor.
Adrien Agreste, diğer adıyla Cat Noir, Marinette'in sınıf arkadaşı ve babasının giyim şirketi için popüler bir model. Uğur Böceği'nin Paris'i kurtarmasına yardımcı olmak için Kwami'si Plagg'ın yardımıyla süper kahraman "Kara Kedi" ye dönüşür.
Adrien nazik ve sevilen biri ve en iyi arkadaşı Nino ile sık sık takılıyor. Ailesi zengin olmasına rağmen, sert babası Gabriel'le olan zayıf ilişkisinden yakınıyor; bu arada annesi ortadan kayboldu. Gerçek kimliğini bilmemesine rağmen Uğur Böceği'ne aşıktır ve onu sık sık kızdıran Kara Kedi gibi kötü şakalar ve kedi temalı kelime oyunları yapmasına rağmen onu etkilemeye çalışır. Özel yeteneği Cataclysm, pençesinin bir darbesiyle dokunduğu bir nesneyi yok etmesine izin veriyor.
Hawk Moth, karanlık gücüyle yozlaştırdığı kelebekler olan Akuması ile yeni süper kötüler yaratma gücüne sahip gizemli bir kötü adamdır. Zayıflık noktasında olan insanları avlar ve korku, üzüntü, öfke veya kıskançlık gibi olumsuz duygulara hitap eder. Onlara haksızlık edenlerden intikam alma yetkisi verme karşılığında, kötü adamlarından Uğur Böceği ve Kara Kedi Mucizesi'ni çalmalarını ister, böylece her ikisini de muazzam bir güç elde etmek için kullanabilir. Güve Mucizesine sahiptir. Uzun süredir kaybolduğuna inanılan, asıl amacı süper kahramanlar yaratmaktır, ancak Hawk Moth buna sahip olduğu için hem Miraculous'un hem de Kwami'nin gücünü planları için kullanabilir.

 Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi, Fransız yapımı aksiyon/macera animasyon dizisi, yapımcılığında Zagtoon, Method Animation ve Toei Animation, ayrıca SAMG Animation, Güney Kore'den SK Broadband ve İtalya'dan De Agostini gibi uluslararası şirketler yer alır.

 MUCİZE: UĞUR BÖCEĞİ İLE KARA KEDİ 4. SEZON 7. BÖLÜM "TEK DARBE" (SOLE CRUSHER) BÖLÜMÜ FRAGMANI

Yorum Gönder

0 Yorumlar