Ironheart Dizisinin Bölüm Sayısı Belli Oldu !

Ironheart Dizisinin Bölüm Sayısı Belli Oldu !


Iron Heart

 

Iron Heart dizisinin 6 bölümden oluşacak!


Riri Williams, 15 yaşında bir mühendislik öğrencisi ve merhum Riri Williams Sr.'nin kızı. Babasının ölümünün ardından Riri, annesi Ronnie ve halası Sharon ile Chicago'da yaşıyor. Sertifikalı bir süper dahi, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'ne burslu olarak katılıyor . Tek başına çalışan Riri , kampüsten çalınan malzemeyi kullanarak Demir Adam Zırhına benzer bir zırh takımı tasarlar Kampüs güvenliği kapısını çaldığında, takım elbiseyi giyerek kaçar. 

Williams, iki mahkmun New Mexico Eyalet Hapishanesinden kaçmasını engellediğinde kıyafeti hasar görür. Annesinin evine döndükten sonra Riri, halasını dehşete düşürerek kıyafeti iyileştirmek için çalışmaya devam ediyor. Tony Stark , Riri'nin başarısını duyar ve onunla buluşmaya gider. Buluşmaları sırasında Stark, süper kahraman olma kararını onaylayacağına karar verir.

Ironheart, Marvel Comics tarafından yayınlanan Amerikan çizgi romanlarında görünen kurgusal bir süper kahramandır. Karakter, 2016 yılında yazarlar Brian Michael Bendis ve sanatçı Mike Deodato tarafından yaratıldı ve daha sonra Eve Ewing ve Kevin Libranda tarafından yeniden tasarlandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar